top of page
  • Forfatters billedeHeidi Kvindebjerg

Merete Pryds Helle - sommerens skønhed

- Farvel og tak til ferien.. - Hej og velkommen til hverdagen🌞

Det er søndag, og for mange betyder det, at hverdagen banker på.

Jeg håber, at I "kommet ned" i løbet af ferien. Ned i gear og ned i kroppen. At vejrtrækningen er kommet helt ned i maven.

Selv har jeg virkelig nydt at give slip og lade livet flyde. Det trængte jeg vist mere til end jeg var klar over. Kvinden nedenunder har hjulpet mig godt på vej. Merete Pryds Helle, hedder hun. På grund af min tilknytning til Langeland, har jeg længe haft lyst til at læse Folkets Skønhed. Det blev denne sommer, og jeg vil på det varmeste anbefale den. Selvom jeg har læst andre bøger siden, sidder den her stadig i kroppen. Så stærk💛


Comments


bottom of page