top of page
  • Forfatters billedeHeidi Kvindebjerg

!! GODT NYTÅR !!

Kære alle..


✨✨!! GODT NYTÅR !!✨✨


Nytårsfortsæt eller ej, så oplever jeg altid starten på et helt nyt år som en oplagt mulighed for at nulstille. Gøre op. Viske tavlen ren. Skærpe opmærksomheden på, hvor jeg er og hvad jeg gerne vil. Fremadrettet.


Personligt har jeg meget at takke 2018 for. Jeg har fået drømmeuddannelsen og oplever en god udvikling og glade klienter i min lille klinik. Det i sig selv er en gave som jeg er meget taknemmelig for. Og så er jeg sammen med den mand, jeg elsker og mor til de to lækreste unger. Det er der som sådan ikke noget nyt i, men det er ingen selvfølge💛


MEN der er særligt ét sted, som trænger til min fulde opmærksomhed. Mit helt konkrete nytårsfortsæt handler om min mad. Jeg vil tilbage på sporet. Jeg spiser normalt ikke sukker og korn. Det undlader jeg, fordi jeg mærker en kæmpe forskel i min krop og på mit humør, når jeg spiser rigtigt. Så er jeg rolig, stabil og fuldstændig hjemme i min krop. Men åhh, i denne december er jeg kørt af sporet. Jeg har spist brød og masser af sukker. Det ses fysisk på min krop, men det er den mentale påvirkning, som motiverer mig og som er grunden til, at jeg vil tilbage på sporet. Sukkeret og kornet slører mit liv. Det er som om, jeg ikke har rigtigt hul igennem til mig selv, at jeg ikke kan mærke mig selv. Jeg bliver uskarp. Jeg ved heldigvis, hvad der skal til, og jeg stiller skarpt fra i morgen d. 1. januar💪🥗💃 Jeg GLÆDER mig💛


Er du glad og hjemme i din krop? Er du hvor du gerne vil være arbejdsmæssigt? Er der noget, du vil gøre mere af? Eller mindre af? Have mere fokus på? Relationer, du ønsker at være mere i? Eller mindre i? Et nyt år er som en ny bog fyld af blanke sider, som fyldes dag for dag. Vi har alle hver vores. Ingen er ens, og DU bestemmer, hvad DIN bog skal fyldes med💛

Ønsker du at egenomsorg skal fylde de første sider, så book en tid til en kropsbehandling og gør noget godt for dig og din krop💛


Jeg ønsker dig et rigtig GODT NYTÅR hvor du og dine drømme må fylde og sprudle✨💥🍾🎊🌟


Kærlige nytårshilsner, Heidi.


Comments


bottom of page