top of page
  • Forfatters billedeHeidi Kvindebjerg

Glædelig jul ❤️


Kære alle jer, som har været forbi min briks i årets løb, og jer som nysgerrigt følger med på sidelinjen...

❤️ GLÆDELIG JUL ❤️


For mig har 2018 været noget helt særligt. Året, hvor jeg blev færdiguddannet kropsterapeut🙏

Jeg har uden tvivl haft mange gode oplevelser som lærer gennem årene, men jeg har også altid haft en tilbagevendende følelse af, at det ikke var det rigtige for mig. At jeg skulle noget andet. Med tiden. Jeg vidste bare ikke hvad..

Som barn lavede jeg altid nytårsfortsæt (som i øvrigt ofte omhandlede min kanin og hyppigheden af udmugningerne). Som voksen blev nytårsforsættene skiftet ud med et ønske om at 'falde på plads' arbejdsmæssigt. Den tanke har jeg haft på nytårsaften de seneste mange år. "Måske er det i DETTE nye år, jeg finder min hylde".

I år bliver det anderledes. Hylden er fundet, og den føles rigtig - helt ned i maven❤️ Jeg elsker at lave kropsbehandlinger. At møde så mange mennesker med forskellige udfordringer og ønsker, og i samarbejde med jer, skabe forandringer og forbedringer. Alt sammen gennem kroppen❤️ Det føles om noget rigtigt og meningsfuldt, og jeg vil i den forbindelse gerne takke jer for den store tillid, I har vist mig som ny behandler. Det er jeg meget taknemmelig for🙏

Min briks og jeg holder juleferie fra i dag. Vi ses i det nye år til endnu flere "ned i kroppen-oplevelser" og hvad det kan føre med sig af "aha", snak, tårer og grin❤️

Glædelig jul og godt nytår! Kærligst, Heidi.

Comments


bottom of page